Az Aarenson Consulting munkaerő közvetítő
és fejvadász cég

Ismerje meg vietnámi munkaerő közvetítő és kölcsönző tevékenységünket

Az Aarenson Consulting 2005 óta stabil szereplője a hazai piacnak munkaerő közvetítés, fejvadászat, szakmunkás kiválasztás területén. Tevékenységünk elsősorban a diplomás, magasan képzett szakemberek toborzása. Ugyanakkor évek óta érezzük az igényt partnereink részéről, hogy a fizikai állomány toborzása is szerepeljen szolgáltatásaink között.

Új üzletágunk elsődleges szándéka ezért hatékony választ adni a hazai piacon kialakult szakmunkás, fizikai munkás és betanított munkás állásokban kialakult munkaerőhiányra.

fizikai állomány toborzása

Külföldi munkaerő közvetítés az építőiparban is

Betanított munkaerő közvetítése

Vendégmunkás szakmunkások, betanított munkások közvetítése

Munkaerő közvetítés a szakmunkás és betanított munkás munkaerő igényekhez is

Az elmúlt évtized egyértelmű trendje volt a szakmunkások elvándorlása. Nem kedveznek a munkaerő toborzás és felvétel szempontjából a demográfiai folyamatok sem. Ugyanakkor az Európai Unión belül hazánk kedvelt beruházási helyszín lett az összeszerelő, termelő, kivitelező területeken, amely egyre növekvő igényt mutat a szakmunkás toborzás, fizikai munkás, betanított munkás kiválasztásra és foglalkoztatásra. Egyre több munkahely keletkezik, egyre kevesebb rendelkezésre álló munkaerő mellett.

A magyar megoldás: vietnámi vendégmunkások közvetítése

A megoldás a helyzetre ugyan az, amely a világ minden területén, ahol fejlődő gazdaság mellett munkaerőhiány lépett fel: vendégmunkások toborzása.

Magyarország kormánya felismerve a helyzetet, könnyített munkavállalási engedélyezést vezetett be, néhány nem uniós ország munkavállalói számára. Ennek köszönhetően már rendelkezésünkre áll a vietnámi munkaerő is.

A vietnámi szakembereket a világ minden táján előszeretettel alkalmazzák szakmunkás, betanított munkás és fizikai munkás pozíciókban. Miért? Azért, mert az átlag feletti szorgalommal, munkaszeretettel rendelkeznek. Az ázsiai szakmunkások kézügyessége, monotónia tűrése, hatékonysága az egyik legjobb az egész világon.

Vietnámi vendégmunkások Magyarországon

Vietnámi raktári szakmunkás

Vietnámi vendégmunkások jellemzői

Vietnámi szakmunkás

Amit a vietnámi szakmunkásról tudni érdemes

Tudni kell, hogy a 100 milliós Vietnámnak nincs biztos nyugdíjrendszere. Tradicionálisan a fiatalabb nemzedék tartja el az idősebb családtagokat. A népesség folyamatosan nő, ugyanakkor a belföldi munkalehetőség korlátozott. Ezért a vietnámi állam kifejezetten elősegíti állampolgárai számára a külföldi vendégmunkát.

Egy vietnámi szakmunkás számára tehát az a cél, hogy stabil, az otthoni béreknél magasabb jövedelmű munkát végezhessen, a lehető leghosszabb távon. Minden szorgalmát és lojalitását bevetve az a célja, hogy megbecsült munkatársa legyen munkaadójának.

Adhatunk bővebb tájékoztatást? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Tisztelt Érdeklődő!

Megtiszteltetésnek vesszük, ha kapcsolatba lép velünk az alábbi ajánlatkérő lapon! Kérdése lenne a szolgáltatásainkkal kapcsolatban? Szeretné eldönteni, melyikkel tudnánk leghatékonyabban támogatni cége, vállalkozása sikerét? Kíváncsi a költségekre, határidőkre? Munkatársunk haladéktalanul jelentkezik Önnél, válaszol kérdéseire és személyre szabott megoldást dolgoz ki cége számára!

Fontos: az ajánlatkérés semmilyen kötelezettséget nem jelent az Ön számára!

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
Ajánlatkérés

Kérjen árajánlatot cége számára!

Megtiszteltetésnek vesszük, ha kapcsolatba lép velünk az alábbi ajánlatkérő űrlapon!

Fontos: az ajánlatkérés semmilyen kötelezettséget nem jelent az Ön számára!

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.